La seva pàgina web: balles2010.blogspot.com

Balles? és una secció que porta ja dos anys com a Club de Ball Esportiu, i amb residència a la Lira des de llavors. No obstant, la nostra trajectòria es va iniciar al 1998.

balles 1balles 2balles

La secció de Balles? té com a objectiu el fonament del ball de saló i, com a tal, integra un munt d’activitats tant formatives com d’oci orientades sempre a “fer moure la gent”. De moment, els socis de Balles? són ballarins que porten uns quants anys dins dels circuits de Balles? en qualsevol de les seus on ha estat present, a més de ballarins de competició.

Tenim moltes coses a fer, aquí te les expliquem però podràs veure més detalls al nostre blog renovat:
  •  Curset d’iniciació als Balls de Saló: dimarts de 21 a 22:30h
  • Estarem participant en el Ball de Festa Major que farem just davant la Lira, i que serà un dels actes on arrencarà el 150 Aniversari de la Lira (30 de Novembre)
  • Estem preparant una FESTA MOLT GROSSA, (18 de Maig) que serà per nosaltres l’acte central dels 150 anys de la SCE La Lira, i que també serà l’acte central del nostre 20 i + Aniversari (21 anys, ens hem esperat a fer aquest any la festa dels 20 anys). Volem fer una recreació dels Balls de Tarda que es feien als anys 50, i que la Lira, com els Ateneus i Foments de tots els barris feien. La recreació portarà feina, i de moment no us podem donar gaire més detalls, però sí que t’animem a què et possis en contacte amb nosaltres si ens vols ajudar

A més a partir de Gener 2015 Balles? hem preparat un programa de cursets, per a que facis realitat els teus propòsits pel nou any!

  • Club de ball esportiu en parella:
    • Dilluns i dijous de 21 a 22:30j

Per poder participar del Club de Balles? només cal que siguis soci de la secció (i per tant també seràs soci de la Lira). T’ho posem ben fàcil!

Com veieu, son moltes les novetats, fetes i pensades molt amb el cor i una mica amb el cap, per portar a terme l’objectiu que ens lliga a tots nosaltres, les ganes de ballar i passar-ho bé amb els nostres companys.

 

Comments are closed.