Balles?

quan balles?

balles 1      balles 2      balles

Balles? és una secció que porta ja dos anys com a Club de Ball Esportiu, i amb residència a la Lira des de llavors. No obstant, la nostra trajectòria es va iniciar al 1998.

La secció de Balles? té com a objectiu el fonament del ball de saló i, com a tal, integra un munt d’activitats tant formatives com d’oci orientades sempre a “fer moure la gent”. De moment, els socis de Balles? són ballarins que porten uns quants anys dins dels circuits de Balles? en qualsevol de les seus on ha estat present, a més de ballarins de competició.

A més a partir de Gener 2015 Balles? hem preparat un programa de cursets, per a que facis realitat els teus propòsits pel nou any!

  • Cursos en parella:
    • Iniciació: Dimecres de 21 a 22:30h. La Gemma i el Toni segur qur us faràn desenganxar els peus de terra!
    • Balls tropicals (salsa, merengue, bachata): Divendres de 21 a 22:30h. En Jordi us garanteix que no us embolicareu amb les voltes!
  • Cursos individuals:
    • Lady Style… o millor dit, senyores a ballar! (també senyors, si us voleu apuntar): Dimecres de 20 a 21h. La Gemma portarà un ritme frenètic perquè ningú pari de ballar.

I si ja no vols fer cursos o els fas a un altre lloc, però vols venir a practicar… benvinguts al nostre Club! El nostre Club està pensat per donar cabuda a tots vosaltres. Tenim els següents horaris: Dimarts de 20 a 22h / dissabtes de 19 a 21h.
Per poder participar del Club de Balles? només cal que siguis soci de la secció (i per tant també seràs soci de la Lira). T’ho posem ben fàcil!

Com veieu, son moltes les novetats, fetes i pensades molt amb el cor i una mica amb el cap, per portar a terme l’objectiu que ens lliga a tots nosaltres, les ganes de ballar i passar-ho bé amb els nostres companys.

 

Comments are closed.