Mostra de dansa folklòrica


Detall de l'esdeveniment


SI LA SITUACIÓ ENS HO PERMET…

El dissabte 5 de setembre a partir de les 19:00h hi haurà una mostra folklòrica a la Plaça de les Palmeres dels grups “INANGA RAPA NUI” – Illa de Pasqua i “SAIHUA” – Equador. 

Serà un acte totalment gratuït però serà necessari reserva de l’entrada, ja que seran places limitades. Aquest link us porta a l’inscripció https://forms.gle/UQpNRnYf4QB2y61v9

Veïns i veïnes, us animem a gaudir de l’espectacle des dels balcons, finestres i terrasses!

 

Coneixem als grups:

“INANGA RAPA NUI” – Illa de Pasqua: Agrupació cultural fundada l’any 2013 per ciutadans xilens. El seu nom en l’idioma significa “d’ànima o esperit Rapa Nui”, que va ser adquirit gràcies a la col·laboració d’Ana Pate Haoa, ciutadana originària d’Illa de Pasqua. El treball artístic i musical de l’agrupació s’enfoca en la realització de quadres representatius tradicionals de l’Illa de Pasqua, amb l’objectiu de difondre aquest folklore a través del cant i la dansa, dins d’una àmplia valoració i respecte a la tradició cultural dels illencs.

 

 

 

 

 

“SAIHUA” – Equador: El grup dansa folklòrica, Saihua, fundat l’any 1993 treballa per mantenir vives les arrels que els van veure néixer. Un país multiètnic, ric en diversitat cultural i en variades tradicions gastronòmiques i religioses. Diferents grups indígenes que conserven les seves llengües i costums, fan de la cultura equatoriana, un gresol imperdible. Amb alegria, i cantant a la vida, ens presenten un espectacle amb les tradicions d’Equador, donant a conèixer la seva cultura.