Us presentem el Maig Florit!


Detall de l'esdeveniment


Pètals pel confinament és una iniciativa de treball conjunta entre el Casal de Barri Congrés Indians, el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu i la Societat Cultural i Esportiva La Lira amb la finalitat de celebrar el Maig Florit.

Durant el mes de maig els tres equipaments volem oferir una programació on les flors s’encarregaran de posar-li colors, aromes i sabor. Un programa d’activitats en xarxa, per gaudir d’experiències sensorials úniques a través de les olors dels perfums, els colors de les flors, la gastronomia i els sentits de la gent.
Aquesta programació s’estructura en dues parts  que es complementen entre si: les flors com a fil conductor i els cinc sentits com a eix metodològic.
-La primera part s’orienta a difondre el vessant més documental. Cada dia de la setmana les activitat es dedicaran  a un sentit (dilluns oïda, dimarts gust, dimecres olfacte, dijous vista i divendres tacte). I cada equipament farà difusió de la seva proposta, encara que totes relacionades entre si.
-La segona part serà la què es treballarà des del vessant més participatiu. Aquesta proposta anima a la gent a participar en aquest projecte  conjunt amb jocs, dinàmiques, tallers i recursos i amb la qual aconseguir un feedback amb els nostres seguidors on puguin fer propostes sobre temes a parlar un altre dia, les seves pròpies reflexions, compartir coneixement,…
 
Volem que sigui un mes florit d’activitats amb tots i totes vosaltres!  Us esperem a #petalspelconfinament a partir de dilluns 4.