Festa de l’Associacionisme Cultural, 11 de juny !

Per fi ens retrobem un any més per celebrar l’associacionisme a SCE La Lira! Com cada any hem preparat una programació variada i lúdica per a totes les edats en aquesta jornada de portes obertes de la nostra entitat al territori:

Partides obertes de Tennis Taula, 10:00h

Si vols conèixer una mica més la nostra secció Tennis Taula Sant Andreu i voldries aprendre i jugar a Ping Pong t’hi podràs acostar a les 10:00h i gaudir d’algun partit amistós.

Visites Teatralitzades al Refugi, 11:00h

Vine a viure una experiència única per conèixer la història i el passat de la nostra entitat i el refugi antiaeri! Somni’ts Teatre, una de les nostres seccions de teatre ens acompanyarà en aquesta petita visita que segur que et sorprendrà!

Vermut Aromàtic a càrrec d’ Emporarom, 12:00h

Recorregut entre plantes aromàtiques, medicinals i culinàries típiques del nostre entorn que acabarà amb una degustació de diferents productes on aquestes plantes en són les protagonistes. Tastarem una sèrie de tapes o petits aperitius elaborats amb planta fresca o de la nostra línia de condiments de cuina, acompanyats del vermut Vidorra, creat conjuntament amb el celler Mas Vida i la xef Iolanda Bustos.

Aportació Econòmica: 10€ per soci/es- 12€ per no soci/es

>INSCRIPCIONS

Batucada, jocs infantils i xocolata, 17:00h

A partir de les 17:00h comença la festa grossa, amb una petita batucada, del carrer Gran amb Coroleu fins l’entitat. També hi haurà jocs i tallers infantils a peu de carrer per a tota la família. A més omplirem la panxa amb una mica de berenar.

Assaig obert de sardanes, mostra d’escacs i rol, 18:00h

Vine a conèixer les nostres diferents seccions, tant si t’agrada la dansa, els escacs o els jocs de taula, les nostres seccions obriran les portes per a tothom.

Concert de Folk amb el grup Fenya Rai 20:30h

Conclourem la jornada ballant amb un concert al carrer del grup Fenya Rai.