PROGRAMACIÓ ABRIL 2022

Encara no saps totes les activitats que estan programades per l’abril a Sce La Lira? Pots consultar-les totes aquí:

EXPOSICIÓ IGNASI IGLÉSIAS. “La vigència d’un mite oblidat”. De l’1 al 30 d’abril.

Exposició commemorativa del 150 aniversari del naixement del poeta, dramaturg, polític i arxiver Ignasi Iglésias i Pujades (1871-1928). Nat a Sant Andreu de Palomar i mort a Barcelona. Un dels màxims exponents del teatre modernista a Catalunya. A més del teatre va conrear la poesia i va ser regidor del Districte Novè (actualment Sant Andreu), ocupant el càrrec durant els fets de la Setmana Tràgica de 1929. 

La presentació d’aquesta exposició es realitzarà el dia 20 d’abril a les 19:00h.

Organitza: Centre d’Estudis Ignasi IglésiasBiblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra i Ajuntament de Barcelona-Districte de Sant Andreu.

COL·LOQUI DEL LLIBRE “El Verbo Amar”. 7 d’abril a les 19:00h

Romanticisme? Dependència? Aferrament? Amb l’ajuda de l’autora del llibre “El verbo Amar”, Marisol González i la directora del servei SARA, Ruth Capdevila posarem llum a totes aquestes idees des d’una perspectiva femenina. És necessària la inscripció prèvia.

>INSCRIPCIONS

CONTES I MANUALITATS DE SANT JORDI. 21 d’abril a les 17:30h

També aquest Sant Jordi coneixerem una mica més els personatges de la història. A més, amb Anna Tantinyà crearem el nostre propi punt de llibre i d’aquesta manera cada infant es podrà endur un a casa. L’edat recomanada és de 6 a 7 anys

Aquesta activitat forma part del Passaport Edunauta i és gratuïta. Necessària inscripció prèvia.

>INSCRIPCIONS

NITS DE FOLK AMB BALLAVEU. 22 d’abril a les 19:00h

Ballaveu, és un famós duet de músics compost per Patri Garcia i Xavier Rota. Són Una interessant proposta amb la veu com a únic instrument melòdic, repte en el qual la Patri i el Xavier posen de manifest el seu bagatge i coneixement. Dues veus sense artificis, empastades i harmonioses, que us faran ballar amb emoció. És necessària inscripció prèvia.

>INSCRIPCIONS

LES VEUS DEL REFUGI. 29 d’abril a les 19:00h

Aquest any tornen a La Lira les íntimes sessions de Les Veus del refugi. Les veus del grup de l’entitat Somni’ts – teatre solidari tornen a omplir el nostre petit refugi a través de la lectura de cartes ben especials.

PREU: 2,00€

TEATRE, “UN TRIO MOLT ESPECIAL”. 30 d’abril a les 17:30h

Així doncs, acabarem aquest mes d’abril amb una mica de teatre per part del grup de Teatre Giravent. Ens espera una història ben esbojarrada on els diners i la sensualitat tindran gran importància!

TAQUILLA INVERSA

>INSCRIPCIONS

VISITES AL REFUGI ABRIL

Dissabtes 2 i 30 a les 10:30, 11:30 i 12:30h

Dimarts 5 i 12 a les 17:30 i 18.30h

PREU: 2,00€ GRATUÏT PER PERSONES ASSOCIADES A LA LIRA