PROGRAMACIÓ JUNY 2022

Aquest juny arriba l’estiu a La Lira amb una programació d’allò més refrescant!

Festa de l’Associacionisme Cultural a SCE La Lira – 11 de juny de 10:00h- 22:00h

Jornada de portes obertes on podràs conèixer les diferents seccions que hi ha a l’entitat i on podràs gaudir d’activitats i concerts durant tot el dia. Pots trobar tota la informació (inscripcions, activitats) prement aquest enllaç.

Concert de Soul amb el grup Lab Sons – 17 de juny a les 19:00h

LAB SONS porten a La Lira el seu nou espectacle Història del Soul, que més que un concert és un recorregut pels grans clàssics que conformen l’estil. Cada cançó vindrà precedida d’una petita explicació que ens contextualitzarà en el moment històric de la creació d’aquests himnes!

Aportació econòmica:

Persones sòcies 5€ – no sòcies 7€

>INSCRIPCIONS

Estrena 2n programa del Podcast Això és Can Pixa! – 17 de juny a les 19:00h

El podcast de cultura Popular Això és Can Pixa, estrenarà el segon programa de la segona temporada el divendres 17 de juny. Parlarem de Sant Joan, de l’arribada de l’estiu i dels nostres petards preferits! T’ho perdràs?

En col·laboració amb: Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu

>ESCOLTA EL PODCAST (SPOTIFY)

>ESCOLTA EL PODCAST (YouTube)

Taula Rodona Donem Veus LGBTIQ+fòbia – 29 de juny a les 19:00h

En aquesta taula rodona, celebrarem l’orgull parlant de la situació de l’LGTBIQ+fòbia a l’Europa de l’Est. Amb ponents com Danevich Lana, una dona trans* d’Ucraïna, Sveta Sol, dona lesbiana de Rússia i amb moderadors com Keops Guerrero, de l’Associació Encara en Acció. Abans de començar amb l’espectacle, però gaudirem d’una actuació poètica a càrrec de Quinny Martínez i Bruno Cimiano.

En col·laboració amb GAG Sant Andreu.

>INSCRIPCIONS

Jocs Infantils Tradicionals pel Passport Edunauta – 30 de juny a les 10:00h

Descobrirem el joc, l’analitzarem i descobrirem el seu potencial com a eina de coneixement personal i col·lectiu. El joc cooperatiu com a base per teixir complicitats i cohesionar col·lectius. Sempre jugant i reflexionant sobre la pràctica.

Sessió de 3 hores.

Aportació de 3,00€ per infant.

En col·laboració amb la Federació d’Ateneus de Catalunya

>INSCRIPCIONS