PROGRAMACIÓ MAIG 2022

Aquest mes de maig t’esperen moltes activitats lúdiques i cultural per a tots els públics a La Lira!

EXPOSICIÓ I ACTE DE PRESENTACIÓ DE “Adifolk, Internacionalitzant la cultura des de 1972”. Del 3 al 12 de maig.

Adifolk compleix 50 anys de recorregut difonent internacionalment la cultura popular catalana. Per celebrar-ho ha preparat una exposició que tindrem a La Lira del 3 al 12 de maig. A més el dia 5 de maig a les 19:00h se celebrarà l’acte d’inauguració de l’exposició on s’explicarà en què han consistit aquests 50 anys d’història!

TORNEIG INFANTIL D’ESCACS. 6 i 13 de maig a les 18:00h

Després de prou temps sense tornejos presencials, aquest cop Escacs La Lira ha convocat 2 tornejos per a infants de cicle inicial, mitjà i superior no federats.

PREU: 5€

>INSCRIPCIONS

TALLER INFANTIL DE MÚSICA I CIÈNCIA AMB MAUS KIDS. 6 de maig a les 17:30h

Com s’origina la música? Què és el so? Quines emocions evoca la música i per què? Resoldrem tots els misteris mentre gaudim de la música, fem ritmes i aprenem a fer un afinador!

TENS EL PASSAPORT EDUNAUTA? Porta’l. Li posarem un segell!

>INSCRIPCIONS

4ª NIT DE FOLK AMB AMULET. 20 de maig a les 19:00h

La seva música neix de la influència del folk-pop d’arrel britànica i americana, barrejat amb referents musicals de Mallorca i d’arreu dels Països Catalans. Amb una dinàmica sorprenent, la música d’Amulet (Antoni Mulet) toca registres diversos: de la cançó més íntima i sincera, fins a la balada més èpica i grandiosa.

>INSCRIPCIONS

DONEM VEU(S). TAULA RODONA, SALUT MENTAL I DONES. 27 de maig a les 19:00h

Donem veu(s)! és un projecte que té com a finalitat és crear un espai de conversa, un col·loqui, un cop al mes, per poder debatre i conscienciar sobre temàtiques socials de la nostra societat i que cal parlar sense cap mena de tabú.

>INSCRIPCIONS

CALIDOSCOPI CULTURAL. Maig i juny 2022

Arriba el cicle cultural de primavera que compta amb la tasca en xarxa de tots els equipaments, serves i espais municipals del Districte de Sant Andreu. Enguany, el Calidoscopi se centra en la temàtica de Dones, humor i feminismes.

>INSCRIPCIONS

CONCURS DE SARDANES. 29 de maig a les 11:00h

Vine a descobrir el món de la sardana esportiva amb el Grup Sardanista Maig. En aquest concurs gaudiràs de les ballades de sardanes de diferents grups sardanistes!

Lloc: Can Fabra

VISITES AL REFUGI

Ja tenim noves dates per visitar el refugi antiaeri aquest maig!

Dissabtes 7 i 21 a les 10:30, 11:30 o 12:30h!

Dimarts 10 i 17 a les 17:30 o 18:30!

PREU: 2,00€, Gratuït per a persones associades.

Enviar un correu a infolalira@gmail.com