Sessió Formativa del Certificat Digital

Dimecres 13 d’abril a les 19:30h

Des del servei gratuït Fem Xarxa! a La Lira ajudem a les entitats del territori amb tràmits necessaris pel dia a dia de la vida d’una entitat. Un projecte anomenat Des del servei gratuït Fem Xarxa!


Fent un seguiment pel territori, ens hem adonat que hi ha una necessitat d’explicar en què consisteix el certificat digital de persona jurídica i com s’ha d’aconseguir. A partir del 2 d’octubre de 2016 va entrar en vigor la Llei 39/2015 que obliga a totes les entitats a disposar d’un certificat digitalper poder fer tràmits amb l’Ajuntament, la Generalitat i altres institucions oficials. Tràmits com sol·licitar i justificar subvencions, demanar llicències per fer activitats al carrer, entre altres.


És per això que hem organitzat una sessió informativa per explicar com obtenir el certificat digital de persona jurídica de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT). 

  • És molt important que confirmeu la vostra assistència enviant un correu indicant el vostre nom, el nom de l’entitat i el barri a infolalira@gmail.com.
  • També, si és possible, porteu el vostre ordinador portàtil per poder seguir els passos i que us siguin coneguts quan els hagueu de fer vosaltres.