Horaris

Club de ball esportiu

Dilluns i dijous de 21h a 22:30h

Taller d’iniciació

Dimarts de 21h a 22:30h

Contacte

Email

balles2010@hotmail.com

Web

https://balles2010.blogspot.com

Balles? és una secció que porta ja sis anys com a Club de Ball Esportiu, i amb residència a la SCE La Lira des de llavors. No obstant, la nostra trajectòria es va iniciar al 1998.

Balles? té com a amb l’objectiu de la promoció, la gestió, la coordinació i la pràctica dels Balls Esportius, però el més important és que volem transmetre la nostra passió pel ball, sigui amb docència, ballant o gaudint de tot el grup d’amistats.

L’activitat com a grup de ball té una història de 20 anys, fruit de la col·laboració de les persones que ensenyaven i practicaven Balls de Saló en quatre entitats diferents (Societat Cultural i Esportiva La Lira – Hogar Centro Castellano y Leonés de Catalunya, Associació de Veïns de Sant Andreu Sud – Casa de Aragón Virgen del Pilar de Santa Coloma de Gramenet).

Durant aquest vint anys més de cinc-centes persones han passat per les diferents activitats que hem organitzat (cursets, festes, excursions i congressos), sense oblidar la gran ajuda de les entitats on hem estat ubicats, que han motivat i ajudat a tirar endavant aquest projecte.

El nostre Club compta amb:

  • Tècnics de Ball Esportiu reconeguts pel Consell Català de l’Esport, la Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE) i la Federació Espanyola de Ball Esportiu (FEBD)
  • Ballarins de les modalitats de Standards i Llatins que participen en competicions nacionals i internacionals a la categoria A
  • Ballarins de la modalitat de Ball Social

Tenim moltes coses a fer, aquí te les expliquem però podràs veure més detalls al nostre blog (balles2010.blogspot.com)

Per poder participar del Club de Balles? només cal que siguis soci de la secció (i per tant també seràs soci de La Lira). T’ho posem ben fàcil!

Com veieu, són moltes les novetats, fetes i pensades molt amb el cor i una mica amb el cap, per portar a terme l’objectiu que ens lliga a tots nosaltres, les ganes de ballar i passar-ho bé amb els nostres companys.