Horaris

Dilluns a divendres

16h a 20h

Dissabtes

10h a 14h

Contacte

Email

ttsantandreu@hotmail.com

Web

http://www.ttsantandreu.cat/

Amb la nova etapa de La Lira, hem pogut acollir noves seccions. Una d’elles, el Club de Tennis Taula de Sant Andreu. Un grup obert a noves incorporacions i que podeu trobar totes les tardes de dilluns a dijous a la SCE La Lira.

Aquest club va ser creat l’any 2007 gràcies a l’afició de diferents persones que aconsegueixen, amb molts esforços, un petit local annex a l ‘Església de Sant Pacià i una sola taula per jugar. Amb pocs anys el club pot ampliar les seves instal·lacions i comença a participar en diverses competicions , partint d’una base encara molt elemental però que es convertirà en el puntal del que som ara i del que volem ser.

La necessitat de continuar el camí, la passió pel tennis taula , la satisfacció de la feina feta i la que queda per fer, ens adonem que la formació de base és un pilar bàsic per al progrés de l’entitat .

El Tennis Taula Sant Andreu, és oberta a persones de totes les edats i nivells. No ens mou cap altre interès que l’esport, la formació, la competició i l’oci. Inculcar valors als joves per veure’ls créixer , ensenyar-los a competir amb garanties d’èxit i “fair-play”, però sobretot respectar l’adversari.

Però també ens agradaria i farem els possibles perquè així sigui, que s’acostés tothom qui tingués interès pel Tennis Taula, la pràctica de l’esport i ganes de passar bones estones, gaudir d’aquest esport en un entorn protegit i participar en igualtat de condicions segons la seva capacitat.

Dos dels objectius principals de l’any 2017/2018 és inscriure’ns a la Federació Catalana de Tennis Taula, per participar com a Club de les competicions oficials i l’altre, es la consolidació de l’Escola de Nens.

Ara mateix hi ha un grup de nens i nenes  de 8 a 14 anys que tot just comencen a aprendre aquest esport tant técnic, complert i  díficil però a la vegada tant extraordinari,  de la mà d’una monitora que té cura del seu aprenentatge.

Tenim un entrenador per adults que cada dijous ens dona classes de perfeccionament de Tennis Taula.

Aquests entrenaments s’adapten a l’edat i el nivell dels jugadors que participen. I la resta de dies tenim entrenament lliure i partits a càrrec dels mateixos jugadors del club.