Horaris

Dimarts i dijous

22h a 24h

Contacte

Email

tssomni@gmail.com

Aquest és el projecte d’un grup de persones que portem molts anys fent teatre i hem decidit unir la nostra passió per aquest art amb les nostres inquietuds socials. El resultat: SOMNI’TS (Teatre Solidari).

El nom del grup pren com a punt de partida la nostra primera creació, “Una nit d’estiu de somni”, que ens ha servit per a passar-nos-ho molt bé dins i fora de l’escenari però també per adonar-nos que fer teatre pot ser encara molt més que representar una obra.

Actuar davant de persones dels col·lectius més desafavorits i destinar la recaptació de les representacions a projectes socials és la base de la filosofia. D’aquesta manera, volem aportar el nostre granet de sorra perquè, a través del que més ens agrada fer, aquest món sigui una mica millor.

La nostra primera obra és una versió d’”El somni d’una nit d’estiu” de William Shakespeare. Amb el segell inconfusible del director, Pep Salvat, la comèdia destaca per la seva originalitat en la posada en escena i per la creació d’uns personatges molt peculiars.

Amb música i cançons composades per membres de SOMNI’TS, l’obra ha rebut el premi al millor espectacle en el cicle “Fica’t al SAT”.