El conegut joc de paranys que organitza l’Eix Comercial de Sant Andreu comença el 19 fins al 30 de setembre de 2020. Es tracta de descobrir els objectes fora de lloc que hi són presents a la vista dels clients de més d’un centenar de botigues associades a l’Eix Comercial de Sant Andreu.

Aquest any la Societat Cultural i Esportiva La Lira, el Centre Municipal de Cultura Popular i el Centre Cívic s’uneixen a l’organització i, com a novetat, el joc dels paranys se suma a la divulgació de la Setmana de la Mobilitat sostenible i segura. Entre els paranys també haureu de trobar les bicicletes i skates que s’amaguen en diferents aparadors de cada recorregut a part dels paranys habituals.

Els participants es divideixen en les següents categories: de 4 a 7 anys, de 8 a 15 anys i a partir de 16 anys. Hi haurà tres circuits diferents: A, B i C.

Podreu trobar-nos el 19 de setembre de 10 a 14h a la carpa per aconseguir les vostres butlletes. Estarà ubicada entre c/Gran de Sant Andreu i el c/ Sant Adrià. També podeu descarregar-vos-les a través d’aquests links:

https://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2020/09/17183713/Paranys20_A.pdf

https://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2020/09/17183729/Paranys20_B.pdf

https://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2020/09/17183741/Paranys20_C.pdf

!! – Per ser vàlides les butlletes, les persones participants menors de 16 anys hauran de fer efectiva la butlleta d’un dels tres circuits; les persones participants majors de 16 anys hauran de presentar les butlletes dels tres circuits. Es consideraran finalistes aquelles butlletes que tinguin el nombre més gran d’encerts, en el cas de les butlletes de les persones majors de 16 anys s’aplicarà la suma resultant dels tres circuits. Els premis seran, en ordre d’edat, un patinet, una bicicleta i un patinet elèctric (un per categoria d’edat).

Gaudiu del joc i que al final la sort estigui de la vostra part!!