La SCE LA LIRA vol unir-se als actes del Dia de la Dona celebrat arreu dis Districte de Sant Andreu!

 

Dimecres 4 de març a les 17:30h s’inaugura a l’entitat l’exposició “La Iridiscència dels sentiments” un projecte de Medea. Associació Artística on es busca expressar sentiments a través de la fotografia.

Estarà exposada del 2 al 15 de març. Entrada lliure.

 

 

Dissabte 7 de març de 10 a 13h hi haurà el Taller de teatre social i gènere impartit per Massamara. Art per a la transformació social.

Un taller on experimentarem, a través del cos, com ens atravesa el gènere. no cal experiència prèvia i serà un espai mixte. Entrada lliure.

Es necessari inscripció prèvia a infolalira@gmail.com

 

 

Dones Desmuntades està inspirada en la pel·lícula ” 8 femmes” de François Oxzon, que es va inspirar en l’obra de teatre “Huit femmes” de Robert Thomas. Però aquestes fonts d’inspiració no són les úniques que hem tingut. També ens hem deixat influir per una bona colla de músics i poetes. Ho hem posat tot dins de la nostra particular trituradora i quan ha estat tot ben desmuntat, ho hem tornar a muntar.

 

Representacions: 21, 22, 28 i 29 de març al teatre de la SCE LA LIRA, Dissabtes a les 22h, diumenge 22 a les 18h i diumenge 29 a les 18:30h

Preu entrada: 5€ socis, 8€ no socis. Reserveu les vostres entrades al telèfon 644 537 469!