El fantasma de la Lira porta des del dia que va començar el confinament movent-se tranquil·lament per tot l’edifici. Normalment abans només sortia de nits però a partir de la reforma de la Lira li va costar força sortir del seu amagatall al refugi, on es va tancar des del dia que van començar les obres i d’on no hi va sortir fins que es van acabar i va començar l’activitat.

Ara, durant aquests dos mesos de confinament ha estat l’amo i senyor de la Lira. Finalment després de molt remenar, ha aconseguit fer funcionar el Mac de la secretaria i d’alguna manera ha enregistrat un vídeo per explicar qui és i que hi fa a la Lira. L’ha penjat al canal de Youtube de Somni’ts  i així ens hem assabentat de la seva existència.

Al principi ens pensàvem que era un bromista que ens volia fer passar una estona divertida dins d’aquest confinament. Decidim, sigui com sigui, seguir-li el joc. Primer de manera lúdica,, hem anat interactuant amb ell, tot responent-li els seus vídeos, fent-li preguntes i comentaris sobre el que ell ens diu.

Poc a poc ens hem anant convencent de que no és un bromista i que de veritat és el fantasma de la Lira. Hem aconseguit, fins i tot, fer una videoconferència amb ell!

Voleu conèixer al Fantasma de La Lira? Doncs cliqueu aquí i que comenci la diversió! El fantasma de La Lira