Les veus del refugi és un projecte de l’entitat iniciat fa tres anys on diferents seccions de l’entitat s’uneixen per celebrar Sant Jordi. Aquest any, hem decidit continuar fent aquesta activitat però des de casa i amb la participació de totes aquelles persones que us vulgueu unir a nosaltres!

Fotografia de Josep Maria Contel i Ruiz

És per això que us animem a totes i tots a què ens feu un vídeo de vosaltres llegint un text, un conte o un poema i ens el feu arribar a través del correu infolalira@gmail.com abans del 18 d’abril amb el títol i el nom de l’autor de l’escrit a l’assumpte del mail, per donar-lo a conèixer a tothom.

Aquests vídeos s’aniràn reproduïnt durant tot el dia 25 d’abril, data en què estava programat fer aquesta activitat, a l’Instagram de l’entitat. La finalitat és animar a totes les persones que els vegin a aprofitar aquest dies de confinament per llegir i descobrir només lectures.

És molt important que aquests vídeos estiguin gravats en horitzontal, així a l’hora de reunir-los tots en un sol vídeo resum que es farà posteriorment, quedaran tots iguals. Aquest vídeo estarà penjat al canal de YouTube de l’entitat. https://www.youtube.com/channel/UC_nd84HiuA5JRpzNUNf4dzQ

Un cop rebem aquests arxius, passaran a formar part de meroteca de La Lira.

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriurem un missatge al correu facilitat anteriorment o al telèfon 693 00 47 36 de 10:00 a 19:00 h.