Projecció i Exposició Plácido. Del 3 fins al 23 de desembre al teatre de La Lira

Divendres dia 3 de desembre, a les 19:00h s’inaugura l’exposició Plácido a Sce La Lira i a les 19.15h es projectarà la pel·lícula a la sala del teatre.

Plácido és una pel·lícula dirigida per Luis García Berlanga i interpretada, entre d’altres, per Cassen, José Luís López Vázquez, Manuel Alexandre, María Francés. L’exposició amb motiu del 60è aniversari de la seva estrena vol ser una humil aportació als actes commemoratius des de Sant Andreu de Palomar. És una mostra amb imatges dels llocs andreuencs filmats, material de difusió del film i anècdotes viscudes durant el rodatge.

ORGANITZA: Llop Roig, Llibres i Cultura

>INSCRIPCIONS enviant un correu a infolalira@gmail.com

Recollida de joguines Noves a SCE La Lira: del 5 al 30 de desembre

Des de Societat Cultural i Esportiva La Lira ens hem volgut adherir a la campanya de donació de joguines noves que organitza la Fundació HM. Amb més de 100 anys de recorregut aquesta obra social col·labora amb els infants més desfavorits proveint de joguines que els faran somriure.

Del 5 al 30 de desembre podreu portar les vostres joguines al c/Coroleu nº15 i portareu un somriure als nens més desfavorits. Esperem la vostra col·laboració!!!

Representació: El invernadero de las Rosas Muertas. 12 de desembre a les 18:00h a La Lira.

En el 1956, Minerva es tanca al seu apartament per a fugir del passat i evitar qualsevol contacte de l’exterior. Mesos després, Diego, un vell amic seu, es confina al costat d’ella. Tots dos hauran de conviure junts ocultant els seus foscos secrets. Durant el transcurs de l’obra anirem veient com, a poc a poc, aquests secrets surten a la llum mentre la relació entre tots dos personatges va canviant. L’hivernacle de les roses mortes és un thriller que ens mostra fins a on pot arribar la bogeria humana.

Preu General 3,50€ Preu persones associades 3,00€

Organitzat per ART-ES Medea

> INSCRIPCIÓ

Concert +Xocolatada Maus Kids, 23 de desembre a les 17:00h al teatre de La Lira

Maus Kids arriba a La Lira per celebrar el Nadal amb el més petits de la casa i estrenar en concert nadalenc “Viu la música”, un nou projecte musical amb 8 cançons màgiques i carismàtiques, que ressalten la importància i presència de la música en la nostra pròpia existència i la de tots els éssers vius. La nadala estrella d’aquest any serà “Bombolles de Nadal” on el més important és compartir música, històries i àpats en família, mentre fem bombolles de colors. Pots escoltar-la aquí:

https://www.youtube.com/watch?v=Zo30nFn3odk

Però l’acte no acaba aquí! Per escalfar l’esperit en aquests dies tan freds també farem xocolatada i el Tió arribarà a La Lira carregat de sorpreses que descobrirem quan el fem cagar tots pregats!

Preu General 5€. Persones associades 3€

>INSCRIPCIONS

Visites al Refugi de La Lira. Dimarts i dijous, 2, 14, 16, 28 i 30, a les 17:30h i a les 18:30h. Dissabtes 11 i 18 a les 10:30h, 11:30h i 12:30h

Vols visitar un refugi antiaeri ? A La Lira et donem l’oportunitat per fer-ho! La societat andreuenca fundada l’any 1870 alberga, sota les seves instal·lacions, un dels refugis de la Guerra Civil més destacats de Barcelona. El refugi antiaeri es va construir durant el conflicte amb l’objectiu de protegir les persones que es trobessin a l’entitat durant els bombardejos i ara obre les seves portes.

Preu General 2€ Preu persones associades a La Lira gratuït

> INSCRIPCIÓ al correu infolalira@gmail.com