15 desembre | CINEFÒRUM “ELS KENNEDY UNA VIDA DE PEL·LÍCULA”

Hora: 17.00 hores ; Lloc: sala d’Actes SCE La Lira

Amb motiu dels 60 anys de l’assassinat del president, volem fer una repassada a la seva família, amics i a la seva persona, revisant com es va forjant la seva figura a partir de les influències familiars la gent que l’envolta i la seva situació personal.

Projectarem després una pel·lícula “Matar a Kennedy” de l’any 2013, produïda per National Geographic i basada en el llibre de Billy O’Reilly i Martin Dugard.

Inscripcions: esbarjoicultura@gmail.com

16 de desembre | ESPECTACLE DE MONÒLEGS 

Amb l’espectacle de monòlegs “Una hora de comedia elemental con Gumer Jaras” descobreix la comèdia Elemental d’un Geni Emergent! Estàs llest per a una experiència còmica com cap altra? Et presentem al nostre comediant de monòlegs emergent, el mestre dels quatre elements del riure, un veritable alquimista de l’humor: Gumer Jaras!

Combina comèdia blanca amb un toc d’intel·lectualitat per a crear un espectacle que et farà riure i reflexionar al mateix temps. És com una classe magistral d’humor! Així que, si estàs llest per a una nit plena de riures intel·ligents i diversió sense fi, no et perdis l’espectacle.

Aconsegueix la teva entrada

Hora: 21.00 hores ; Lloc: sala d’Actes SCE La Lira

17 de desembre | 20È ANIVERSARI 1001. ASSOCIACIÓ CATALANA DE TINTINAIRES

Enguany acollim el vintè aniversari de 1001, Associació Catalana de Tintinaires

En aquest acte comptarem amb la presència dels membres fundadors de l’associació. Joan Manuel Soldevilla, vocal de la primera Junta Directiva, ens delectarà amb una conferència de tema tintinaire.

Aprofitant l’esdeveniment, inaugurarem l’exposició d’obres presentades al Segon Concurs de Fotografia Tintinaire Joan Trulls i el jurat designat proclamarà la fotografia guanyadora i lliurarà el premi corresponent.

Hora: 11.00 h ; Lloc: sala d’Actes SCE La Lira

CELEBREM EL NADAL!
16 de desembre | CONCERT NADALENT ORFEÓ LA LIRA.

Orfeó La Lira acompanyants de la Coral Polifònica de Sagrada Familia.

Hora: 18.00 h ; Lloc: Parròquia San Pacià (carrer Monges,27)

22 de desembre | FEM CAGAR EL TIÓ!

El tió de Nadal arriba a la Lira perquè li cantin cançons i així repartir moltes sorpreses!

Hora: 17.00 h ; Lloc: sala Altell SCE La Lira

23 de desembre | REFUGI POÈTIC. ESPECIAL SAGARRA

Lectura teatralitzada pel grup de teatre Somni’ts – teatre solidari amb texto de Sagarra. Posterior visita al nostre refugi antiaeri. Durada: 45 minuts.

Taquilla inversa. Reserva entrada a infolalira@gmail.com o 644 678 189

Hora: 18.00 h ; Lloc: sala d’Actes SCE La Lira