TARDA DE MONÒLEGS I POESIA: Paraules pel medi ambient. 4 de febrer a les 19:00h.

Celebrant el Dia Mundial de l’Educació Ambiental a La Lira celebrarem una tarda on a través els monòlegs i la poesia descobrirem una mica més sobre la importància del nostre medi ambient i de la sostenibilitat pel planeta.

Organitzat per Aula Ambiental de Sant Andreu.

Necessari inscripció prèvia. ACTIVITAT GRATUÏTA

>INSCRIPCIONS

SESSIÓ INFORMATIVA: Planifiquem i dissenyem el nostre hort. 11 de febrer a les 11:30h.

A La Lira volem crear un hort, i aquelles persones que tinguin ganes d’iniciar l’hort amb nosaltres poden assistir en aquest taller per aprendre com planificar-lo. Què cal tenir en compte a l’hora de començar un hort? La planificació i el disseny és una part fonamental per tal que el nostre hort sigui un èxit. En aquest taller aprendrem quins elements hem de tenir en compte a través de l’estudi d’un cas concret, el futur hort del Centre Cívic. Aprendrem a tenir en compte el sol, el tipus de terra, el rec i, bàsicament, adaptar el nostre hort a les condicions de l’emplaçament on el volem crear.

Organitzat per Aula Ambiental de Sant Andreu i Centre Cívic Trinitat Vella

Lloc: Centre Cívic Trinitat Vella

>INSCRIPCIONS

CONTACONTES: EL GEGANT QUE VA PERDRE EL SEU COR amb Mireia Juanals. 17 de febrer a les 17:30h

La June decideix ajudar al seu gegant amic a recuperar el seu cor. Amb l’ajuda de varetes màgiques, cançons i pous encantats la petita June viatjarà als límits de la terra per ajudar al seu amic. Amb l’ajuda del teatre d’objectes aprenem que les petites accions poden generar grans canvis.

TENS EL PASSAPORT EDUNAUTA? Porta’l. Li posarem un segell!

Organitzat per SCE La Lira dins del Passaport Edunauta

Necessari inscripció prèvia. ACTIVITAT GRATUÏTA

>INSCRIPCIONS

CONCERT: Nits de Folk amb el grup TRÄ. 18 de febrer a les 19:00h.

Tornem amb el cicle de Nits de Folk i inaugurem temporada amb el grup TRÄ (Laia Pedrol i Marc Serrats). Cantem, cantem molt, amb panderos i guitarres. Cantem cançons de dones, cançons de muntanya, de valls, de mar, cançons de mariners, cançons tristes, alegres, de poetes, i sovint n’improvisem les lletres i sovint les tenim del repertori popular. D’ara i d’abans, cançons nostres i populars. Cantem sobretot amb guitarres i panderos.

Necessari inscripció prèvia. ACTIVITAT GRATUÏTA

>INSCRIPCIONS

ARRIBO DE CARNAVAL. 24 de febrer a partir de les 17:30h.

Et convidem a celebrar el carnaval amb nosaltres. La festa començarà amb Cercavila des de Fabra i Puig fins al carrer Coroleu on la festa continuarà amb animació. No t’oblidis de portar la teva disfressa!

Organitzat per CMCPSA i SCE La Lira

EXPOSICIÓ: IMATGE, IDENTITATS I TERRITORI. Febrer.

 Del Calidoscopi Cultural del 2019, centrat en la fotografia i la imatge documental, ha resultat una exposició que combina l’anàlisi antropològica amb la documentació fotogràfica dels barris del districte. A causa de les restriccions per la pandèmia, es va suspendre el Calidoscopi del 2020, però va permetre que el veïnat del districte de Sant Andreu s’apropés al territori que els envolta a través de la fotografia i la imatge. Comissariat per Samuel Aranda amb la participació d’Adriana Vila, Carmen Secanella, Roberto Feijóo, Camila de Maffei, Eugeni Gay, Isra Ariño i Irma Estrada.