02/02 | 17 h | CONTES PER LES ESTACIONS! 

Farem els contes d’hivern a CMCPSA-Can Galta Cremat (c/ d’Arquímedes, 30). Explicarem contes dels oficis, tot recollint les figures del pessebre amb motiu de la Candelera.

L’activitat és gratuïta, però és necessari inscripció a infolalira@gmail.com

Activitat organitzada per La Lira i Can Galta.

10/02 | 17 a 19 h | FESTA DE CARNAVAL

Vine amb la teva disfressa a celebrar el Carnaval a La Lira. Una festa familiar on hi haurà música, tallers, un concurs de disfresses i molt més. Sala Sotacoberta (3r pis de l’entitat).

L’activitat és gratuïta, però és necessari inscripció a infolalira@gmail.com

Activitat organitzada per La Lira i Grup Sardanista Maig.

FINS 15/02 |  EXPOSICIÓ “PRIMERA REPÚBLICA 150 ANYS DESPRÉS”

La Primera República va ser el règim polític vigent a Espanya entre l’11 de febrer de 1873 i el 29 de desembre de 1874. Pot ser vista com la darrera revolució democràtica europea del segle XIX, alhora que és el període contemporani en què els catalans han tingut més rellevància en la política espanyola. La Primera República va ser efímera i convulsa, però fou l’embrió dels projectes que es concretaren en la Segona República, el 14 d’abril de 1931.

Visita l’exposició de dimarts a divendres de 10:30 a 20:00 h i dissabtes de 12:00 a 16:00 hores. Entrada lliure i gratuïta.

Aquesta exposició ha estat impulsada pel programa de Memòria democràtica de la Diputació de Barcelona (Àrea de Presidència) i el GRENS de la UPF, amb la col·laboració de l’Arxiu Històric de la Diputació de Barcelona i el suport del Departament d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra. Comisaris de l’exposició a Sant Andreu: Pau Vinyes i Roig i Josep Pich Mitjana

29/02 | 19 h | NITS DE FOLK. VÍCTOR PEDROL

Les Nits de Folk són concerts en petit format i en acústic durant el primer semestre de l’any al teatre de l’entitat i formen part del nostre projecte de música popular i tradicional que té com a objectiu promoure la música tradicional en viu i de qualitat a Sant Andreu.

El primer concert serà el 23 DE FEBRER de febrer a les 19:00 h a càrrec de Víctor Pedrol.

Taquilla inversa. Es permeten consumicions del bar a la sala. Inscripció al concert a https://bit.ly/49dWuZP

Activitat organitzada per La Lira, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya i en col·laboració amb el projecte Els divendres a la plaça del Rei.

24/02 i 25/02 | REPRESENTACIÓ TEATRE “3 FÍSICS”

Què fan tres famosos físics tancats en un sanatori mental? Són bojos o s’ho fan? Recordeu la guerra freda? Va ser realment una guerra? Va ser freda, tèbia o calenta? S’ha acabat o encara continua? Qui detenta el poder efectiu mundial? Els grans estats? La banca? La màfia? Els grup de pressió ocults?
Moltes preguntes i poques respostes. Sortireu de veure els nostres “3 físics” potser amb alguna resposta. Però també, de ben segur, amb moltes preguntes més.

24/02 representació a les 20:30 h. 25/02 representació a les 12 i a les 18 h

Preu entrada: 10,00 €. Reserva al 644 678 189

Activitat organitzada per Somni’ts – teatre solidari

29/02 | 18:30 h | DIJOUS TINTINAIRES

Espai de trobada per parlar sobre Tintín amb l’objectiu de conèixer altres tintinaires i oferir diverses activitats relacionades amb el món tintinaire, d’Hergé i el còmic en general.

Més informació a https://1001.cat/

Activitat organitzada per 1001. Associació Catalana de Tintinaires.