FES CLIC AQUÍ PER OBRIR EL PROGRAMA!


Exposició: Monstres. Sobre els tabús de la menstruació. Del 15/10 al 5/11 a La Lira.

Parlem amb eufemismes, mil i un tabús i estigmes al voltant de la menstruació que es resumeixen en una cultura del silenci i la vergonya. I també per qui no la té. Però si el tema ja és tabú de per sí, entendre la diversitat al respecte ho és encara més. És l’única sang que no prové de la violència i la que més fàstic sembla que fa, utilitzada també com a font de violència patriarcal. 7 artistes multidisciplinars (poetes, filmògrafes, ilustradores…), busquen destruir el monstre menstrual o, com a mínim, atacar les incongruències de l’estigma utilitzant obres de diversos mitjans. De manera similar, amb el fil conductor de trencar els tabús, es reivindica la menstruació com a eïna d’autoconeixement dels nostres cossos.

Inauguració + projecció el 15 d’octubre a partir de les 17:30. Preu a 1,50€.

> INSCRIPCIÓ al correu asociacionmedea.art@gmail.com

Representació La Barca Nova. 16 d’octubre a La Lira. 150 anys naixement Ignasi Iglésias

El Centre Cultural i d’Esbarjo de Sant Pol de Mar ens la porten dues funcions (19h i les 21:30h). Amb la direcció de Josep Mestres. Amb el suport de la SCE La Lira i el Centre d’Estudis Ignasi Iglésias de Sant Andreu de Palomar i el suport del Districte de Sant Andreu i l’Ajuntament de Sant Pol. 

La barca nova, ambientada en un poble de mar al començament de segle, presenta la lluita de la joventut per a impulsar un nou ordre de coses. També és una història de passions amoroses i de convulsions familiars. Amb aquesta obra, Ignasi Iglésias -un dels dramaturgs modernistes amb més pes dins de la nostra tradició dramàtica- estableix una clara metàfora dels processos socials i ideològics que determinen la història de la Catalunya contemporània. Ignasi Iglésias. Drama en tres actes. Una de les últimes obres representades d’Ignasi Iglésias.

Preu: Entrada anticipada: 12,00€; Entrada a taquilla: 15,00€.

>INSCRIPCIÓ<

Taller de plantes medicinals. 21 d’octubre a les 18:30h a La Lira. Cicle Set. Alimentació Sostenible.

Taller de plantes culinàries i medicinals amb receptes veganes. A càrrec de Nerea, tallerista del Jardi Medicinal Amalur.

Preu: 16€ (pagament presencial a l’entitat o mitjançant transferència bancària).

> INSCRIPCIÓ al correu eljardimedicinal@gmail.com

Actuació musical Betzuca. 22 d’octubre a les 19h al Centre Cívic Sant Andreu. Cicle NITS DE FOLK.

Concerts en petit format, en acústic i amb música en viu on artistes emergents i/o locals poden demostrar el seu talent en aquests concerts gratuïts. Vols conèixer a les Betzuca? Fes clic aquí.

> INSCRIPCIÓ <

Actuació musical Pedro Javier González Trio. 29 d’octubre a 20:30h a La Lira. Cicle de concerts FAC i NITS DE FOLK.

Actuació de ‘Pedro Javier González TRIO’ acompanyat de Guillem Aguilar al baix i David Dominguez a la percussió. En Pedro Javier González és un guitarrista de referència amb tretze discos publicats, més de trenta anys de carrera i centenars de concerts a l’esquena, ha col·laborat amb grans artistes com Joan Manel Serrat, ‘El último de la fila‘ o Manolo García. Una ocasió única de veure’l gratuïtament al nostre teatre. 

> INSCRIPCIÓ <


VOLS MÉS INFORMACIÓ? Et deixem el nostre correu electrònic perquè preguntis el que necessitis.