FES CLIC AQUÍ PER OBRIR EL PROGRAMA!

 

 

 

 

Mostra de dansa folklòrica. 8 de setembre a les 19:30h a la plaça de les Palmeres.

Les 49enes Jornades Internacionals Folklòriques, un festival de divulgació Folklòrica. Aquest any dos grups internacionals: HEI SHOW TAMURE (Thaití) i COLORS OF TRANSCARPATHIA (Ucraïna). A més d’un grup local resident a La Lira, el GRUP SARDANISTA MAIG. L’acte serà obert i gratuït a tothom. Aforament limitat.

> INSCRIPCIÓ <

Inauguració cicle AMEN SAM. 9 de setembre a les 18:00h al carrer Coroleu.

Donem el tret de sortida a un projecte que finalitzarà el 17 de desembre. 14 ateneus de diversos municipis catalans s’uneixen en aquest projecte comunitari sobre cultura del poble gitano organitzat per la Fed. d’Ateneus de Catalunya (FAC) i la Fed. d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC), amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i la Fundació ”la Caixa”. El programa de l’AMEN SAM (“Nosaltres Som”, en llengua romaní) inclou un seguit de tallers, xerrades, actuacions musicals, exposicions i cinefòrums. Les activitats estan centrades en diverses temàtiques d’interès, com la història del poble gitano, la rumba catalana, el porrajmos (holocaust gitano), la cuina gitana, la percussió flamenca, o la dona gitana i el feminisme romaní.

Exposició: Porrajmos. Del 9 al 29/09 a La Lira. Cicle AMEN SAM.

Exposició sobre el genocidi nazi del poble gitano explicat en 16 panels. El dia de la inauguració (9 de setembre) hi haurà una explicació guiada. Horaris de visita: de dimarts a divendres de 11 a 14h i 16 a 20h; dissabtes de 17 a 21h. Necessari avisar abans de venir a infolalira@gmail.com

Actuació musical Núria Duran. 17 de setembre a les 19:00h a C.B. Torre de la Sagrera. Cicle NITS DE FOLK.

Concerts en petit format, en acústic i amb música en viu on artistes emergents i/o locals poden demostrar el seu talent en aquests concerts gratuïts. Vols conèixer a la Núria Duran? Fes clic aquí.

> INSCRIPCIÓ <

Taller de rumba catalana amb guitarra. 22 de setembre a 18:30h a La Lira. Cicle AMEN SAM.

Taller musical amb guitarres. Cada persona ha de portar la seva guitarra. Preu soci: 2,00€. Preu no soci: 4,00€. Pagament mentre es realitza l’inscripció o presencialment a l’entitat abans del dia d’inici del taller (avisar per la segona opció).

> INSCRIPCIÓ <

Celebració del dia sense cotxes. 22 de setembre de 16 a 20h al c/ Gran de Sant Andreu. Cicle Set. Mobilitat sostenible.

Ho celebrarem jugant a jocs gegants al carrer Gran entre plaça del Comerç i carrer Sant Adrià. Activitat gratuïta i per un públic familiar.

Xerrada Porrajmos. 29 de setembre a les 18:30h a La Lira. cicle AMEN SAM.

Xerrada sobre l’holocaust del poble gitano a la segona guerra mundial.

> INSCRIPCIÓ <