EL PATRIMONI IMMATERIAL A BARCELONA, COM NO L’HAS VISCUT MAI!
som cultura popular
Viure la cultura popular en primera persona, explicar-la al nostre entornmés proper i dotar-la d’un fons teòric. Aquestes són només algunes de les motivacions que expliquen el perquè de Som Cultura Popular. Mostra del Patrimoni Immaterial a Barcelona. Hi trobareu propostes molt divereses.

A La Lira donem suport i participem d’aquesta mostra amb assemblees, reunions i activitats específicques:

Dissabte 23/01 

9h ~ Sessió formativa per Responsables de Grup Consumidors Reconeguts com Experts (RGCRE). Organització: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals.

10h ~ Reunió del Consell de l’Associacionisme. Organització: Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals.

De 16 a 19h ~ Carrer de Festa, Entitats del Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu, Can Galta Cremat, Societat Cultural i Esportiva La Lira.
Recreació de diferents accions de cultura popular que evidencien el caràcter eminentment popular de la Festa Major i són un clar exponent de la conservació dels elements del folklore singulars a través de la transmissió de generació en generació.

 

DESCARREGA EL PROGRAMA SOM CULTURA