Pètals pel confinament és una iniciativa de treball conjunta entre el Casal de Barri Congrés Indians, el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu i la Societat Cultural i Esportiva La Lira amb la finalitat de celebrar el Maig Florit.

Durant el mes de maig els tres equipaments volem oferir una programació on les flors s’encarregaran de posar-li colors, aromes i sabor. Un programa d’activitats en xarxa, per gaudir d’experiències sensorials úniques a través de les olors dels perfums, els colors de les flors, la gastronomia i els sentits de la gent.

Aquesta programació s’estructura en dues parts  que es complementen entre si: les flors com a fil conductor i els cinc sentits com a eix metodològic.

-La primera part s’orienta a difondre el vessant més documental. Cada dia de la setmana les activitat es dedicaran  a un sentit (dilluns oïda, dimarts gust, dimecres olfacte, dijous vista i divendres tacte). I cada equipament farà difusió de la seva proposta, encara que totes relacionades entre si.

-La segona part serà la què es treballarà des del vessant més participatiu. Aquesta proposta anima a la gent a participar en aquest projecte  conjunt amb jocs, dinàmiques, tallers i recursos i amb la qual aconseguir un feedback amb els nostres seguidors on puguin fer propostes sobre temes a parlar un altre dia, les seves pròpies reflexions, compartir coneixement,… 

Volem que sigui un mes florit d’activitats amb tots i totes vosaltres!  Us esperem a #petalspelconfinament a partir de dilluns 4.