Amb la col·laboració d’ART-ES Medea, aquest mes de març us oferim les següents activitats relacionades amb el 8M, el dia internacional de les dones.

Taller de FANZINE

Taller impartit per l’Aitana i la Núria Giráldez, destinat a joves i adultes que es vulguin introduir en el món de la publicació autoeditada. Primerament s’introduirà el concepte de fanzine i es mostraran els diferents tipus, així com tips i consells per a fer el propi fanzine. Per últim, cadascú podrà fer el seu mini-zine.

Exposició “L’AVORTAMENT, DRET I TABÚ”

Exposició que iniciarà el dia 7 de març i romandrà a les nostres instal·lacions tot el mes de març.
A l’exposició podreu trobar contingut relacionat amb un dels temes més tabús de la nostra societat, l’avortament. Aquí es reivindica el dret a parlar lliurement de l’avortament i es dona suport a a aquelles dones que opten per aquesta opció. L’exposició reclama un avortament lliure i gratuït a tot el món.

Taller de PANCARTES

Pintarem pancartes  que després cadascuna  podrà utilitzar a la manifestació del 8M. El taller de pancartes és una trobada per a dones de totes les edats. Porta la teva cartulina o cartró i uneix-te a pintar amb nosaltres i passar una bona estona xerrant!
Serà un taller amb taquilla inversa, on cadascuna podrà aportar el que vulgui.

Més informació de totes les activitats a:

infolalira@gmail.com o trucant al 693 00 47 36