Des de la Societat Cultural i Esportiva La Lira hem organitzat una sèrie d’activitats que s’adapten a la programació per celebrar el Dia Mundial de la Dona. Hem volgut treballar la temàtica des de diferents punts de vistes i perspectives, és per això que a les nostres propostes d’activitats podreu trobar opcions per tots els públics i tots els interessos!

Aquest 8M començarem forts amb l’exposició Feminismes de Feminal, que compta amb el suport de l’Institut Català de les Dones i que ens convida a conèixer una mica més sobre la primera revista feminista que va aparèixer a Catalunya l’any 1907! Podreu visitar aquesta exposició fins al 27 de març!

Pels més petits de la casa hem organitzat un Contacontes, on Imma Villegas ens explicarà la història de Les dones extraordinàries que van canviar el món. L’activitat està programada pel dia 10 de març a les 17:30 h i requereix inscripció prèvia. Aquesta activitat també forma part del Passaport Edunauta així que us convidem a tots i a totes portar els vostres passaports per posar lis un segell.

>INSCRIPCIONS

A més la secció Tennis Taula Sant Andreu ha decidit organitzar un torneig obert de tennis taula femení que se celebrarà el dissabte 12 de març a les 10:00 h! No fa falta que siguis una professional en l’esport, l’objectiu serà participar i passar-s’ho bé! Si hi vols participar t’has d’inscriure en el següent enllaç:

>INSCRIPCIONS

Finalment, a La Lira inaugurem el projecte Donem Veu(s) a través d’una taula rodona on es parlarà sobre com afecta la salut mental de les dones que formen part de les entitats la desigualtat de gènere dins de l’associassionisme. Aquesta temàtica pretén abordar la salut mental buscant les veus que sovint queden invisibilitzades.

>INSCRIPCIONS

Així doncs, desde l’entitat et convidem a celebrar el 8M amb nosaltres !