Assaig obert de teatre, 27 de novembre de 10:00h a 12:00h.

El grup de teatre Somni’ts Teatre Solidari farà un assaig obert que pots venir a veure de forma completament gratuïta.

Campionat infantil de tennis taula, 27 de novembre de 10:00h a 12:00h

El club de Tennis Taula de La Lira et convida a veure el campionat infantil.

Xerrada “Les Violències sobre la taula”, 27 de novembre a les 11:00h

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències Masclistes el col·lectiu Onada Feminista organitza la seva primera jornada per reflexionar sobre les violències en diferents àmbits, posant enguany  el focus en els mitjans de comunicació i la cultura, la violència a l’àmbit laboral i aquelles violències que pateixen les dones amb discapacitat.

Projecte organitzat Onada Feminista

> INSCRIPCIÓ

Visites al refugi+vermut, 27 de novembre a les 12:30h

Vols visitar un refugi antiaeri i prendre un vermut? A La Lira et donem l’oportunitat de fer-ho! La lira obre les portes al refugi i t’ofereix acompanyar la visita amb deliciós un vermut al Bar de l’entitat.

Preu General 5 € Preu per persones associades 3 €

> INSCRIPCIÓ

Botifarrada popular, 27 de novembre a les 14:00h

La Societat Esportiva i Cultural La Lira i el Bar de La Lira organitzem un dinar de germanor que constarà d’una botifarrada popular, amb acompanyament d’amanida verda, seques, truita de patata, allioli i pa. Per beure podràs decidir entre aigua mineral sense gas i vi negre de la casa i de postres o pastís de llimona o de xocolata. Estarà to per llepar-se els dits!

Preu General 14 € Preu per Persones Associades 12€

> INSCRIPCIÓ

Jocs i Animació infantils, 27 de novembre de 17:00h a 19:00h

Els més petits també tindran el seu espai per gaudir de les festes a La Lira amb diferents jocs de taula i joc tradicional. D’aquesta manera s’omplirà el nostre carrer d’alegria i diversió.

Fira Artística, 27 de novembre de 15:00h a 20:00h

Organitzat per ART-ES MEDEA, s’organitzarà una petita fira d’art de diferents tipologies, on es podrà donar suport als artistes locals i gaudir del talent de les seves obres.

Concert 4 DE LA CERA, 27 de novembre a les 20:00h

Per acabar amb la jornada del dia 27 de novembre ballarem al ritme de la rumba del grup 4 DE LA CERA. Aquest concert forma part del cicle Amen Sam, per conèixer i aprendre sobre la cultura i el poble Gitano.

Organitzat per Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC)

> INSCRIPCIÓ

Inauguració Exposició i Projecció “Plácido”, del 3 al 23 de desembre

Inauguració divendres, dia 3 de desembre de 2021, a les 19:00h . A les 19.15h es projectarà la pel·lícula a la sala del teatre i en finalitzar s’obrirà un col·loqui. Plácido és una pel·lícula dirigida per Luis García Berlanga i interpretada, entre d’altres, per Cassen, José Luís López  Vázquez, Manuel Alexandre, María Francés,… L’exposició realitzada en motiu del 60è aniversari de la seva estrena vol ser una humil aportació als actes commemoratius des de Sant Andreu de Palomar.  És una mostra amb imatges dels llocs andreuencs filmats,  material de difusió del film i anècdotes viscudes durant le el rodatge.

>INSCRIPCIÓ al correu infolalira@gmail.com

Campionat de Tennis Taula adults, 4 de desembre a les 10:00h

Torneig online d’escacs de Festa Major ADULTS, 6 de desembre a les 10:00h

Torneig online d’escacs de Festa Major INFANTIL, 8 de desembre a les 10:00h