Taller d’Escriptura Creativa BRUMA. Del 8 de gener al 12 de febrer. De 12:00h a 14:00h.

Bruma vol.2 és el taller d’escriptura creativa de l’escriptora Carolina Barreiro. Un espai creat perquè puguis donar-li vida a aquest artista que portes dins. La docent treballa tècnica, teoria i execució perquè puguis escriure un text creatiu. Bruma també pretén que l’alumne es descobreixi en l’ofici d’escriure i que al seu torn, sigui capaç de convertir-lo en rutina i entrenament.

El taller es conforma de 6 classes de dues hores de durada els dies dissabtes, a partir de les 12h.

Preu General 40€. Persones associades descompte del 5% que serà abonat el primer día de taller.

>INSCRIPCIONS

Visita al refugi Antiaeri, Passaport Edunauta. Dijous 20 de gener de 2022 de 18:00h a 19:15h.

La iniciativa d’aquesta visita pretén mostrar a través d’algunes activitats lúdiques la història que envolta el refugi antiaeri que hi ha a 5 metres de profunditat sota l’edifici de la nostra entitat! D’aquesta manera els infants que hi participin podran obtenir alguns dels segells que confirmen els seus aprenentatges del passaport edunauta com la Participació, l’Exploració i la Decisió.

L’edat recomanada per aquesta activitat és per a infants de 6 a 7 anys.

ACTIVITAT GRATUÏTA

>INSCRIPCIONS

Xerrada sobre el suïcidi. Dijous 27 a les 19:00h.

Aquest any a Societat Cultural i Esportiva La Lira donem origen a un nou projecte anomenat Donem Veu(s)! on a través de diverses xerrades i taules rodones parlarem sobre temes de gran importància, que sovint queden apartats dels diàlegs i debats convencionals. És per això que per començar aquest projecte hem decidit fer una xerrada sobre el suïcidi organitzada per L’Associació Catalana per la Prevenció del Suïcidi, on es parlarà sobre la prevenció d’aquest: com identifiquem i com podem actuar amb persones de risc al nostre voltant.

ACTIVITAT GRATUÏTA

> INSCRIPCIÓ

Visites al Refugi de La Lira. Dissabtes 8 i 22 a les 10:30h, 11:30h i 12:30h

Vols visitar un refugi antiaeri ? A La Lira et donem l’oportunitat per fer-ho! La societat andreuenca fundada l’any 1870 alberga, sota les seves instal·lacions, un dels refugis de la Guerra Civil més destacats de Barcelona. El refugi antiaeri es va construir durant el conflicte amb l’objectiu de protegir les persones que es trobessin a l’entitat durant els bombardejos i ara obre les seves portes.

Preu General 2€ Preu persones associades a La Lira gratuït

> INSCRIPCIÓ al correu infolalira@gmail.com