EXPOSICIÓ

Exposició per commemorar el 8A: dia Internacional del poble Gitano. LAssociació Drom Kotar Mestipe ens cedeix una exposició sobre les famílies gitanes del Regne Unit i la tindrem a l’entitat del 4 al 13 d’abril.

La commemoració del Dia Internacional del poble gitano que se celebra mundialment el 8 d’abril. Commemora el Congrés Mundial del poble Romaní celebrat a Londres aquest mateix dia del 1971. Es va instituir la bandera i l’himne gitano i esdevé una diada de reivindicació de drets i llibertats per part del moviment associatiu gitano.

EXPOSICIÓ

L’exposició CONEIX EL DISTRICTE 9 A TRAVÉS DELS SOBRES DE SUCRE vol fer un recorregut per la memòria del districte de Sant Andreu i els barris. Inauguració el 14 de maig a les 19:00 hores. Visites a l’exposició fins al 7 de maig.

Sabies que hi ha més de 400 llocs on podies beure, menjar, ballar, riure a Sant Andreu? Visita  l’exposició per reviure els llocs viscuts, alguns ja no hi són, però els podràs recordar. Comisari: Jaume Dagés.

CONTACONTES UNA ALTRA VENTAFOCS

La Ventafocs arriba des del món de la fantasia per explicar-nos la seva història: la versió definitiva del clàssic conte. Amb la Diana Dibau.

Preu per infant: 5,00€. Preu per famílies amb més d’un infant: 8,50€ (preu únic). Contacontes familiar per a infants fins a 12 anys. Els infants han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

20 d’abril a les 17:30 hores.

>INSCRIPCIONS AL CONTACONTES

REFUGI POÈTIC

Refugi poètic és un projecte organitzat per La Lira i Somni’ts – teatre solidari que neix per donar a conèixer aquest espai singular que tenim a l’entitat a través del teatre i la literatura. Les protagonistes seran les veus de personatges ficticis (o no) que ens parlaran sobre la història d’aquest petit tresor que tenim sota terra i que us espera perquè el vingueu a descobrir. Una lectura dramatitzada amb visita al refugi.

Preu per persona 2,00€.

28 d’abril a les 20:00h. 

>INSCRIPCIONS

NITS DE MONÒLEGS

JOCOSO és un grup de còmiques que volen oferir un micro obert de comèdia una mica diferent, un Open Mic paritari i divers en tots els aspectes. El primer Open Mic serà el 21 d’abril a les 20:15 hores.

Prioritzen dones, prioritzem novells, ofereixen diversos minuts als còmics i ofereixen la possibilitat d’esquetxos i duets còmics. Entrades per taquilla inversa.

>RESERVA LA TEVA PLAÇA

REPRESENTACIÓ TEATRAL

Representació La sal de la vida pel grup de teatre Giravent. Taquilla inversa.

El 23 d’abril a les 18:00 hores

>RESERVA LA TEVA PLAÇA A infolalira@gmail.com o trucant al 693 00 47 36

DIJOUS TINTINAIRES

Activitat per gaudir de les aventures del Tintín.

Entrada lliure.

27 d’abril a les 18:30h. 

CONCERT NITS DE FOLK AMB ARES GRATAL

Les Nits de Folk són concerts en petit format amb música en directe al teatre de l’entitat. La tercera nit de folk arriba amb la cantant Ares Gratal. 

El concert tindrà lloc el 28 d’abril a les 19:00h amb Taquilla inversa.

Podeu fer la vostra reserva a:

>INSCRIPCIONS ARES GRATAL