Torneig Infantil Escacs. 4 i 11 de març a les 18:00

Tornen els tornejos presencials d’escacs al Club d’escacs la Lira. Comencem amb un torneig d’escacs infantil per a nens i nenes de cicles inicial, mitjà i superior. 5 partides de durada de 10 min cadascuna per als participants de Cicle inicial i 15 min per als de Cicles mitjà i superior. Els pares no podran estar a la sala de joc però podran veure el desenvolupament del torneig des d’una sala adjunta. Places limitades seguint l’ordre d’inscripció. Necessari inscripció prèvia. Hi haurà premi per tots els participants!

PREU: 5,00€

>INSCRIPCIONS

EXPOSICIÓ. Els Feminismes de la Feminal. Del 8 al 27 de març

L’any 1907 es va publicar el primer número de ‘Feminal’, la primera revista de caràcter feminista a Catalunya, que amb la difusió de l’ideari del feminisme va tenir gran influència en la renovació de l’imaginari de les dones del seu temps. Es trencava així, per primera vegada, la consideració de les dones com un sector al qual alliçonar, prevenir, influir o sobre el qual deixar caure un reguitzell de consells.

CONTACONTES. Dones extraordinàries que van canviar el món. 10 de març a les 17:30

L’Imma Villegas va ser mestra d’escola i porta molts anys fent conta-contes i tallers a escoles i entitats culturals. A La Lira l’acollim amb un contacontes centrat en el Dia de la Dona amb el qual aprendrem sobre dones extraordinàries que van canviar el món.

TENS EL PASSAPORT EDUNAUTA? Porta’l. Li posarem un segell!

Necessari inscripció prèvia.

>INSCRIPCIONS

TORNEIG FEMENÍ OBERT DE TENNIS TAULA. 12 de març a les 10:00h

Per celebrar aquest 8 de març junt amb Tennis Taula Sant Andreu hem organitzat un torneig femení obert a qualsevol dona! no fa falta que sàpigues jugar a tennis taula, pots participar igualment!

Màxim 20 participants.

Necessari inscripció prèvia.

>INSCRIPCIONS

TEATRE “CÀNDID I L’OPTIMISME” Somni’ts Teatre. Dissabtes 12 i 19 a les 22:00h i 13 i 20 a les 18:00h

Representació de Càndid o l’optimisme de Voltaire. Una adaptació d’aquest clàssic pel grup de teatre de La Lira, SOMNI’TS – TEATRE SOLIDARI.

PREU: 8,00€

L’import recollit de la venda d’entrades es destinaran a una causa benèfica (pendent de decidir).

>INSCRIPCIONS

CONCERT NITS DE FOLK AMB EL GRUP AIXOPLUC. 18 de març a les 19:00h

Cicle de concerts amb música tradicional en directe i en acústic al teatre de La Lira. 2a Nit de Folk el 18 de març a les 19:00h amb el grup AIXOPLUC (Joel i Queralt). Aixopluc, també una parella de músics ( Queralt Valls i Joel Diaz) són famosos pel seu talent i el seu impuls també al ball tradicional! A través del violí i la viola i les tecles de l’acordió i del piano ens proposen música plena de ritme i entusiasme, sense perdre, però el to folklòric i tradicional. Aquest grup tocarà a la Lira el 18 de març a les 19:00h.

Necessari inscripció prèvia.

>INSCRIPCIONS

DONEM VEU(S)! TAULA RODONA SOBRE SALUT MENTAL I DONES. 25 de març a les 19:00h

Finalment, a La Lira inaugurem el projecte Donem Veu(s) a través d’una taula rodona on es parlarà sobre com afecta la salut mental de les dones que formen part de les entitats la desigualtat de gènere dins de l’associassionisme. Aquesta temàtica pretén abordar la salut mental buscant les veus que sovint queden invisibilitzades.

>INSCRIPCIONS

VISITES AL REFUGI.

Dissabtes 5 i 19 a les 10:30h, 11:30h i 12:30h

Dimarts 15 i 22 a les 17:30h i 18:30h

>INSCRIPCIONS enviant un correu a infolalira@gmail.com